Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin (BTC) Savunucusu Max Keiser’a Göre Ethereum (ETH) Bir Dolandırıcılık Şeması

Bitcoin (BTC) savucunusu Max Keiser, Ethereum’un (ETH) merkezileşmiş bir dolandırıcılık şeması olduğuna dair görüşlerini bir kez daha yineledi.

Geçtiğimiz günlerde Twitter üzerinden paylaşımda bulunan Max Keiser, Ethereum ve Cardano kurucularına sert atıflarda bulundu. Popüler kripto paraların geliştiricileri tarafından açıklanan 120,6 milyon Ethereum‘luk dolaşımdaki mevcut arzın aslında daha fazla olduğuna dair paylaşılan bir gönderiye yorum yapan Keiser, en büyük ikinci kripto parayı dolandırıcılıkla suçladı.

Bu saldırı Keiser için bir ilk değil. Bitcoin dışındaki tüm kripto paralara karşı acımasızca yorumlarda bulunan ünlü yatırımcı daha öncelerinde de bu tarz açıklamalarda bulunmuştu. Ethereum Merge güncellemesinin ardından fiyatların düşünü referans gösteren Keiser bir gönderisindeÇöp, sıfıra doğru gidiyor” ifadelerine yer vererek Ethereum’un grafiğini paylaşmıştı. İş Kanıtı (PoS) sistemine geçen Ethereum’un bu noktadan sonra tümüyle merkezi tekellerin kontrolünde olduğunu savunan Keiser, popüler kripto paranın geleceğini umutsuz görüyor.

Yaz aylarının ortasında paylaştığı gönderilerde PoS tabanlı Cardano’yu Wyoming eyaletinin dışına atmayı öneren Keiser, Cardano kurucusu Charles Hoskinson‘u “terörist” olarak bile nitelendirmişti.

Max Keiser’in senenin büyük çoğunluğunda El Salvador‘da yaşadığı ve Başkan Bukele‘nin büyük destekçisi olduğu biliniyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!