Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Bu Hafta Sonu 11 Bin Dolar Seviyesine Ulaştı

Bitcoin bu hafta sonu beklenmedik bir şekilde 11 bin dolar seviyesine ulaşarak psikoloji sınırı aştı. Bitcoin bir süre belirli bir aralıkta seyrettikten sonra 10,900 seviyesinin üstüne kadar çıktı. Bu dramatik iniş çıkışlardan Bitcoin yatırımcıları oldukça etkileniyor.

Çok da uzak olmayan bir geçmişte, Galaxy Digital CEO’su Michael Novogratz, Bitcoin’in bir süre belirli bir aralıkta seyredeceğini öngörerek, Bitcoin piyasasının 10 bin dolar ile 14 bin dolar arasında kalacağını söylemişti. Şimdi, piyasa fiyatını takıntılı bir şekilde her gün defalarca kontrol etmeyi düşünen yatırımcılara başka bir öneride bulunuyor.

Twitter üzerinden Rhett Cryptography tarafından sorulan; “Eğer Bitcoin 100 dolara düşerse kaç tane alırdınız?” sorusuna Michael Novogratz şu cevabı verdi;

“Eğer Bitcoin 100 dolara düşerse, bu oyunun bittiği anlamına gelir. Öyle olmayacak! Bitcoin kendisini bir değer depolama aracı olarak kabul etti. Bu tweetlerle zamanınızı boşa harcamayın, dışarı çıkın ve yazın tadını çıkarın. Bitcoin bir sonraki aşamaya geçmeden önce konsolide oluyor. Bırakın sizin için çalışsın.”

Umulan o ki, Rhett Michael Novogratz’ın tavsiyesini dinlemiş olsun çünkü bu hafta sonu Bitcoin %5 oranında değer artışı gösterdi. ABD’de görülen aşırı sıcak hava dalgası yüzünden evinde kalıp “ya öyle olursa” oyunları oynaya Rhett, kripto para topluluğunun sinirleriyle oynayan ilk kişi değil son olacağa da benzemiyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment