Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

En İyi Yastık Altı Yatırımı Bitcoin’dir

Hindistan’daki bir kripto para borsasının CEO’su, günümüzde yapılabilecek en iyi yastık altı yatırımının Bitcoin olduğunu düşünüyor.

Bitbns adlı borsanın yöneticiliğini yapan Gaurav Dahake kısa süre önce bir röportaj verdi ve kripto paralar hakkında konuştu. Sektörde son zamanlarda yaşanan gelişmelerden bahseden Dahake ayrıca Dünya genelindeki Bitcoin kullanımına da değindi.

Bunun yanı sıra itibari paralar hakkında da konuşan Dahake; itibari paraların başarı oranlarının zannedildiği kadar yüksek olmadığını söyleyerek Venezuela’dan bir örnek verdi. Venezuela’nın bundan birkaç on yıl öncesine kadar dünyanın en zengin ülkelerinden biri olduğunu, günümüzde de dünyanın en büyük petrol rezervlerinden birine sahip olduğunu hatırlatan Dahake şöyle ekliyor:

“Venezuela’daki insanlar doğru düzgün kağıt para kabul etmiyorlar. Sizden yumurta alırlar, ekmek alırlar, Bitcoin alırlar ama kağıt para almazlar. Çünkü sizden aldıkları o kağıt para sağ elden sol ele geçinceye kadar değer kaybetmiş oluyor.”

Güvenli Yatırım

Bitcoin ile altın arasında bir benzetme yapan Dahake Bitcoin’in dijital altın olarak yorumlanabileceğini düşünüyor.

Dahake ayrıca günümüzde yapılabilecek en iyi yastık altı yatırımının Bitcoin olduğunu söylüyor. Çünkü Dahake’ye göre Bitcoin’e yatırım yapmak, parayı güvenli bir yere koymak demektir. Kendisinin konu hakkındaki yorumu şu şekilde:

“Eğer paranızı güvende tutmak istiyorsanız elinizdeki en iyi seçenek Bitcoin’dir.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment