Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Bu Hafta Yüzde 10 Arttı: İşte Uzman Yorumları

Lider kripto para birimi Bitcoin, bu hafta özelinde gayet tatmin edici bir grafik çizerken, yatırımcılarını memnun etmeyi başardı. Yüzde 10’a varan bir artış ile güzel bir seri yakalayan Bitcoin, şu an için 10 bin doların üzerinde işlem görüyor. Bir sonraki hedef olarak ifade edilen 11 bin dolar seviyesi için ise, farklı görüşler mevcut.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Alex Krüger, şunları söyledi:

”Pazartesi güzel bir artış gördük. Bence bunun VanEck ve SolidX ETF’si ile ilgisi vardı. Bu yönde çıkan haberler, basit bir spekülasyon olsa da, yine de fiyatı oynattı. Bundan sonrası için ise spot borsaların hareketlerini takip etmek gerekiyor.”

Bir yorum da Think Markets adlı firmanın baş analisti Naeem Aslam’dan geldi. Aslam, yaptığı açıklamada, ETF haberlerinin sadece işin bir parçası olduğunu ifade ederken, işin esas kritik kısmının teknik analiz verileri olduğunu söyledi. Aslam, şu ifadeleri kullanmıştı:

”50 günlük hareketlik ortalama düştü ve biz orada bir destek bulduk. Ondan sonra da zaten bu yükselişe temel olan hareket başladı. ETF hikayesi biraz da abartı. Bence, o sadece olayın küçük bir parçası. Esas olay elbette ki teknik grafik.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment