Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Cash ABC Uygulaması, BitPay’den Destek Aldı – Gerilim Artıyor

Popüler bir kripto para ödeme hizmeti platformu olan BitPay, 9 Kasım tarihinde önümüzdeki tarihlerde gerçekleşmesi beklenen Bitcoin Cash hard fork’u ve bunun BitPay cüzdanlarına vereceği tahmini etki hakkında açıklamalarda bulundu.

BitPay ilk olarak fork esnasında cüzdanlardaki bütün Bitcoin Cash’lerin güvende olacağını belirtti. Ödeme hizmeti sağlayıcısı bunun yanı sıra kullanıcıların fork’dan bir kaç saat öncesinde yapacakları işlemleri askıya almalarını tavsiye etti.

”Hard fork esnasında, gelen veya giden işlemlerin yok olması veya çifte harcamaya neden olması riski çok yüksek.”

BitPay kullanıcılara verdiği bilgide platformun Bitcoin Cash fork’u sonrası doğan ağlardan Bitcoin ABC uygulamasını desteklemeye niyeti olduğunu vurguladı. Stephen Pair tarafından yönetilen firma, kullanıcıların güvenliğinin onlar için en önemli unsur olduğunu ve bu sebeple fork esnasında sıkıntısız bir tecrübe yaşanmasını garanti altına alacaklarını da ifade etti.

Yayınlanan bildirideki Bitcoin ABC ile ilgili bölüm ise şu şekilde:

”Hard fork sonrası ortaya çıkan ağ bölünmesi durumunda, BitPay cüzdanı sadece BitPay mağazaları için ödeme işlemine devam edeceğimiz Bitcoin Cash zincirini destekleyeceğiz. BitPay cüzdanında var olan tokenlerin dışında yeni tokenler üretme gibi bir planımız yok.”

Bitcoin Cash hard fork’u özellikle Bitmain kurucu ortağı Jihan Wu ve Satoshi Nakamoto olduğunu iddia eden Craig Wright arasındaki gerilime Roger Ver‘in de eklenmesi ile ciddi bir gündem haline geldi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment