Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Cash, Bir Futbol Takımına Sponsor Oldu

Kripto paralar, çok farklı ve alakasız gibi görünen sektörlerde de varlıklarını sürdürmeye devam ediyorlar. Son olarak, İskoçya’da mücadele eden Ayr United kulübü, Bitcoin Cash ile göğüs sponsorluğu anlaşması imzaladı. Bu enteresan anlaşmanın ardından, Ayr United’ın gelecek sezondan itibaren formasında Bitcoin Cash logosu ile oynaması kesinlik kazanırken, Bitcoin Cash’in bu hamleyle bilinirliğini daha da arttırması bekleniyor.

Bitcoin Cash, Ayr United’ın Yeni Sponsoru

İskoçya 1. Ligi’nde mücadele eden ve İskoçya Süper Ligi’ne yükselmeye sadece 2 maç uzaklıkta Ayr United ile yapılan bu sponsorluk anlaşması, kağıt üzerinde hayli mantıklı görünüyor. Bitcoin Cash isminin futbol sahalarında da aşinalık kazanması; takım gelecek sezon muhtemelen Celtic ve Rangers gibi dev takımlarla karşılaştığında televizyondan yayın olacağı sebebiyle bilinirliğin iyice artışı gibi birçok neden, bu sponsorluğu mantıklı kılıyor.

Ayr United kulübünden yapılan açıklamada, sponsorluk anlaşması doğrulanırken Bitcoin Cash logolu yeni formaların, gelecek hafta tanıtılacağı da belirtildi. Ayr United taraftarlarının, şu günden itibaren yeni formalarını erkenden sipariş etme şansı da bulunuyor.

Tabii ki Ayr United yöneticilerinin muhtemelen birçoğu Bitcoin Cash’ten ya da genel olarak kripto paralardan bi haberdir ancak; burada İskoç kulübünün odaklandığı şey de tanıtımdan başkası değil. Her iki marka da, bu sponsorluk anlaşması ile bilinirliklerine bilinirlik katmayı hedeflerken; Bitcoin Cash’in böylesi bir anlaşmadan karlı çıkacağı da net bir gerçek.

Üst paragrafta da belirttiğimiz gibi, maçları çok çok ünlü İngiliz kanalları aracılığı ile milyonlara ulaşma kapasitende olan Ayr United, Bitcoin Cash için güzel bir araç.

Elbette böylesi bir anlaşmanın Avrupa’nın ve dünyanın dev kulüplerine sirayet etmesi için zamana ihtiyaç var. Büyük Bitcoin vs. Bitcoin Cash savaşında, sponsorluk cephesinde önde olan kripto para şu an için Bitcoin Cash çünkü, Bitcoin’in büyük bir spor takımı ile henüz anlaşması bulunmuyor…

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment