Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tim Draper: Bitcoin Fiyatı 2022’de 250.000 $ Olacak!

Ciddi bir yatırımcı ve Bitcoin devi olan Tim Draper, 2018 Bitcoin tahminlerini açıklayarak bu kripto paranın değerinin 4 yıl içinde 250.000 Dolar olacağını paylaştı.

İster İnan, İster İnanma, Bu Olacak!

12 Nisan tarihinde California San Mateo’daki Draper Üniversitesinde yapılan Draper Party’de konuşan ve daha önceki Bitcoin fiyatı tahminleriyle hafızalarda yer edinen Draper, dinleyenlere ‘düşüşe meyilli’ (bearish) tahminde bulunanları görmezden gelmeleri gerektiğini öğütledi.

”İster inanın ister inanmayın ama benim tahminlerime göre 2022 yılı itibariyle Bitcoin’in değeri 250 bin civarına çıkacak. Deli olduğunuz düşünecekler ama bu şimdiden gerçekleşmeye başladı. Efsanevi olacak!”

Sanki bir kristal kürenin önünde fal bakıyormuş hissi uyandıran desteksiz tahmin şartlarına rağmen, Draper’in konuşması 50 civarında kendinden geçmiş izleyici ve kripto para kullanıcısını ‘kitlemeyi’ başarmış gibi görünüyordu.

Tim Draper bundan önce 2017 yılında gerçekleşen 10.000 Dolar yükselişini 3 yıl önce 300 dolar civarlarındayken tahmin edip bunu gerçekleşen kehanetler listesine eklemeyi başarmıştı.

Tim, Moralleri Düzeltiyor

Büyük bir hayal kırıklığı olan ABD hükümet mezatında yüksek miktarda kripto para kaybından sonra, Draper bu negatif havayı ve ani fiyat düşüşlerini bir nebze azaltan konuşmalarına gerek  ana medya kanalları gerekse diğerleri ile devam ediyor.

San Mateo etkinliğinin de örneklerinden birisi olduğu, hem kripto paraların hem de Blockchain teknolojisinin dağınık uygulamalarının  yararlarını anlatmaya devam ediyor.

Draper yerel bir medya kanalına verdiği demeçte şunları da ekledi:

”Blockchain dünya tarihinde gerçekleşmiş olan en dönüşümsel teknolojilerden birisi. Ve kesinlikle bunu kutlamaya değer.”

Bu esnada diğer yatırım kaynakları hakim düşünceye karşı yükselmeye devam ediyor. Bitcoin fiyatlarındaki sözüm ona ‘balon’ fiyatları ise Aralık 2017 seviyesinde elde edilen 20.000 Dolar seviyesine asla gelemeyecek bir şekilde bitmiş gibi gözükmekte.

LDJ Capital şirketinin Genel Başkanı David Drake ise Nisan ayında yaşanan değişimleri doğru tahmin ettikten sonra şimdi gözünü yıl sonuna kadar 30.000 dolar seviyesine gelmesini beklediği bitcoin fiyatı tahminine dikmiş gibi görünüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment