Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Cash Forkunun Galibi Roger Ver’den Açıklama: Hile Yapmadık

Kripto para sektörünün önde gelen isimlerinden Roger Ver, yakın zamanda gerçekleşen Bitcoin Cash (BCH) forku hakkında yeni açıklamalarda bulundu. Ver, Bitcoin Cash ABC ekibinin “hile yaptığına” dair çıkan iddiaların asılsız olduğunu dile getirdi.

Roger Ver’den Açıklamalar

Bundan kısa bir süre önce gerçekleşen Bitcoin Cash forku, kripto para sektörünü etkilemeye hala devam ediyor. Sektörün önde gelen isimlerinden olan ve BCH topluluğundaki rolüyle tanınan Roger Ver, yeni bir video paylaşarak bu fork hakkında konuştu.

Kripto para topluluğundaki bir grup kullanıcı, Bitcoin Cash ABC ekibinin daha fazla hash oranı elde etmek için hile yaptığını iddia ediyorlar. Bu iddialara göre BCH ABC ekibinin daha fazla blok kazabilmesinin tek sebebi hile yapmış olması.

Bitcoin Cash ABC ekibi hakkında ortaya atılan bir diğer iddia da ekibin daha fazla hash oranına sahip olarak başarılı olduğu. Roger Ver ise bu iddialara son derece doğal bir tepki verip, sistemin böyle işlediğini belirtiyor:

“ABD ekibi en başından beri önde ilerliyor çünkü SV ekibinden daha fazla hash oranımız var. Bir SV destekçisinin ortaya böyle iddialarla çıkması da biraz ironik kaçıyor. Sonuçta tüm bu ‘hash oranı yüksek olan kazanır’ olayını başlatan onlar.”

Ver, Coinmarketcap verilerine göre an itibariyle 53$ gibi bir fiyata sahip olan SV ekibi hakkında da bazı yorumlar yaptı. Ver, SV projesinin şu anda adeta bir “savaş alanına” döndüğünü vurguladı ve bu projenin geleceğinin pek parlak olmadığını belirtti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment