Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Cash Geliştiricisi Amaury Sechet, Kendisini Satoshi Nakomoto İlan Etti

Bitcoin Cash geliştiricisi Amaury Sechet, Twitter hesabından yaptığı açıklamada kendisinin Satoshi Nakomoto olduğunu iddia etti! Bitcoin Cash ağında yaptıkları ile her zaman ciddi bir gündem olmayı başaran ve ekip ile oldukça ‘fırtınalı’ bir geçmişi olan Sechet, attığı tweeti daha sonra ise sildi. Neyse ki, ekran görüntülerinin alındığı tweette, Sechet şunları söyledi:

”Ben Satoshi Nakomoto’yum. Bunu söyledim ve bunu kanıtlayabilirim.”

Sechet, daha sonra ise bir mesaj paylaştı ve gelecekte bu konu ile ilgili açıklamalar yapacağını belirtti. Başarılı geliştirici, yapacağı açıklamalara, kripto para piyasalarının ciddi şekilde ‘kulak kesilmesi’ gerektiğini de aktardı.

Sechet’in bu mesajları kripto para piyasalarında uzun süredir tartışılmayan Satoshi Nakomoto kimliği konusunu da yeniden gündeme getirdi. Konuyla ilgili konuşan Bitcoin Core geliştiricisi Gregory Maxwell, Satoshi olduğunu iddia eden birinin yalanının ortaya çıkarılmasının çok kolay olduğunu belirtti ve geçmiş dönemde Bitcoin Cash SV ile şimdilerde gündeme gelen Craig Wright’ın bu konudaki yalanının çok kısa bir sürede ortaya çıkarıldığına vurgu yaptı.

Sechet’in bu tweeti, kripto para camiasının da bir nevi eğlencesi haline dönüştü. Birçok kullanıcı, Sechet’e ‘kinayeli’ mesajlar atarken, bunların arasında bir kullanıcının attığı tweet, ciddi manada etkileşim aldı. Spin BCH isimli kullanıcı, şunları söyledi:

”Dostum, kesinlikle biliyordum. Zaten o sakaldan kendini ele vermiştin, bunun başka türlü bir şey çıkmasına emin ol ki imkan yoktu.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment