Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Cash SV; Tüm Borsalardan Çıkarılsın Kampanyası Başladı

Kripto para piyasalarında Bitcoin Cash SV’ye deyim yerindeyse tepki yağıyor. Binance CEO’su Chanpeng Zhao’nun yaptığı ‘delist’ açıklamasının ardından, sektörün önde gelen diğer isimleri de, bu konuda benzer fikirler öne sürerken, Bitcoin Cash SV’nin sadece Binance’den değil, işlem gördüğü tüm borsalardan çıkarılması gerektiğini ifade etti.

Konuyla ilgili bir tweet  atan ünlü yatırımcı Anthony Pompliano, bu fikri şu sözlerle dile getirdi:

”Her borsa, Bitcoin Cash SV’yi 1 Mayıs tarihinde borsalarından çıkarmalı ve gerçek Bitcoin’in arkasında durmalı. Bazen, sektörün iyiliği için zor olan kararı vermeliyiz. Bir şeyin doğru olduğunu düşünüyorsak, onun arkasıdna olmalıyız.”

#DelistBSV etiketi ile Twitter’da başlatılan kampanyaya Charlie Shrem dahil olmak üzere, birçok ünlü isim de katkı verdi. Bu haberlerin gerçeğe dönüp dönmeyeceği ise merak konusu olmaya devam ediyor ancak bilinen bir şey var ki, o da Bitcoin Cash SV’nin işinin şu günlerde çok zor bir hal almaya başladığı.

Koinin arkasındaki isim olan Craig Wright’ın kullandığı dil, ifadeler ve yaptığı açıklamalar, görünen o ki koine karşı sert bir cephe oluşturmuş durumda. Bu denli sert bir kampayanın ardından Craig Wright’ın halen kendisini Satoshi olarak görmeye devam edip etmeyeceği ise büyük bir merak konusu.

Bakalım Bitcoin Cash SV CEO’su bu yaptıklarından sonra yaşananların ardından, kendisine çeki düzen verebilmeyi başarabilecek mi?

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment