Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin.Com’da Roger Ver CEO’luk Görevini Bıraktı

Kripto para sektörünün ünlü yatırımcıları arasında yer alan Roger Ver, yaptığı açıklama Bitcoin.Com’da yürüttüğü CEO’luk görevini bıraktığını açıklarken, bundan sonraki süreçte yönetim kurulu başkanlığını yapacağını belirtti.

Kripto para sektöründe Bitcoin Cash destekçisi olarak bilinen ve Bitcoin’i genel manada sansürcülük ve yavaşlıkla eleştiren Ver’den yapılan açıklamada, Bitcoin.Com’un aynı zamanda yeni bir borsa açacağı da belirtildi.

Roger Ver’in şirkette bıraktığı boşluğu ise CEO olarak dolduracak ismin Stefan Rust olduğu ifade edildi. Daha önceki dönemde Bitcoin.com’da 6 aylık bir görev yapan Rust, genel manada kurumsal kısımda görevler yapmıştı. Başarılı yönetici, kripto para sektöründeki kariyeri öncesinde ise Exicon adlı bir pazarlama şirketi kurmuştu.

Her ne kadar Ver artık CEO’luk görevini devrettiyse de, Bitcoin.com’un yönetiminde aktif olarak yer almaya devam edecek. Başarılı ismin, şirketin yeni CEO’su Stefan Rust ile birlikte çalışacağı ve ikilinin Bitcoin.Com’un günlük operasyonları noktasında birlikte görev yapacağı ifade edildi.

Stefan Rust, konuyla ilgili yaptığı açıklamada Roger Ver ile birlikte çalışmaya devam edeceği için mutlu olduğunu ifade ederken, Bitcoin.Com şirketine daha fazla katkı yapmayı amaçladığını ve bu yeni görevi için oldukça mutlu olduğunu da ifade etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment