Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Donald Trump’ın Eski Danışmanı: Bitcoin’in Geleceği Parlak

Amerika Başkanı Donald Trump, geçtiğimiz ay bir açıklama yapmış ve açık bir şekilde Bitcoin’i eleştirmişti. ABD Başkanı’nın Bitcoin’in büyük bir fanı olmadığı her ne kadar bilinen bir gerçek olsa da, geçmiş dönemde onunla çok yakından çalışmış ve bir dönem Trump’ın baş strateji danışmanlığını yapmış olan Steve Bannon için aynı şeyleri söylemek pek de mümkün değil.

Bitcoin ve kripto paralara açıktan destek veren Bannon, konuyla ilgili yaptığı açıklamada lider kripto para biriminin geleceğinin çok parlak olduğunu ifade etti. Bannon, şunları söyledi:

”Bana kalırsa Bitcoin ve kripto paraların geleceği çok parlak. Bu ürünlerin gelecekte ekonominin şekillenmesinde büyük bir rolü olacağını düşünüyorum.”

Bannon, daha önce CNBC’ye verdiği demeçte de Bitcoin’i övmüş ve bir miktar Bitcoin yatırımı yaptığını ifade etmişti. Başarılı isme göre, kripto paralar gelecekte çok büyük bir öneme sahip olacak.

Trump’ın Beyaz Saray’daki ilk yedi ayında başarılı isim ile birlikte görev yapan Bannon, aynı zamanda daha önce de bir hizmet tokeni çıkarmak için kolları sıvamıştı.

Görünüşe göre, bir dönem ABD’de oldukça kilit bir pozisyonda görev yapmış olan Bannon, kripto paralar konusunda son derece olumlu fikirlere sahip.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment