Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Grayscale’den Coinbase’e Dev Miktarda Bitcoin Transferi!

Kripto para sektörünün en büyük yatırım firmalarından birisi olan Grayscale Yatırım’dan önemli bir hamle geldi.

Şu ana kadar yatırımcılarından elde ettiği fonların miktarı 2.7 milyar doları bulan firmadan yapılan açıklamada, tüm fonların güvenli bir şekilde depolanması ve muhafaza edilmesi için Coinbase’in sunduğu hizmet olan Coinbase Custody’ye aktarıldığı açıklandı.

Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin, Stellar Lumens, Ripple, Zcash gibi kripto paralara güvenli depolama ve saklama hizmeti veren Coinbase’in kurumsal yatırımcı ayağı Coinbase Custody, bundan sonra bu açıklama kapsamında Grayscale’in elinde olan Ethereum, Ethereum Classic ve Bitcoin fonlarının saklanmasından sorumlu olacak.

Yaklaşık üç milyar doları bulan bu para transferi ile ilgili bir açıklama yapan Coinbase Custody, Grayscale Investments’a hoş geldin diyerek şunları kaydetti:

”Dünyanın en büyük kripto para yatırım ve portföy yönetim firması Grayscale Investments’a hoş geldin diyoruz. Artık onlar da fonlarını Coinbase Custody ile güvence altına alacaklar.”

Konuyla ilgili Bloomberg’de derlenen habere göre, 31 Mayıs itibariyle Coinbase Custody’nin elinde 1 milyar dolara yakın kripto para varlığı vardı. Bu rakam, elbette Grayscale’in göndereceği dev miktar ile katlanacak. Bu durumun hem firma, hem de kurumsal yatırımcılar için iyi bir şey olduğu da ifade ediliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment