Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Circle’ın Ünlü Yöneticisi, Kurumdan Ayrılıyor

Amerika’nın en büyük kripto para firmaları arasında gösterilen Circle’da üst düzey yönetici olarak görev yapan Dan Matuszewski’nin şirketten ayrılacağı iddia edildi.

Ünlü kripto para haber sitesi Coin Desk’in aktardığı bilgilere göre, başarılı ismin yerine geçecek kişi ise daha önce Kraken ve UBS gibi firmalarda çalışan Nick Gustafson olacak.

Konuyla ilgili bir ayrılık metni kaleme alan Matuszewski, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

”Bu kurumda büyük tecrübeler elde ettim ve buradan gururlu bir şekilde ayrılıyorum. Artık sektörde yeni bir girişimcilik tecrübesi arıyorum. Circle’da birlikte güzel işler yaptık ve umarım bu durum benden sonra da artarak devam eder.”

Coin Desk’in yine aktardığı bilgilere göre, başarılı yönetici, bundan sonraki dönemde trading fonu kurma çalışmaları yapacak.

Matuszewski’nin yerine görev yapacak olan Gustafson ise, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:

”Ekibi genişletme amacını taşıyorum. Bundan sonraki süreçte anahtar pozisyonlara çok kritik atamalar yapabiliriz. Bununla birlikte, hali hazırda sunduğumuz en iyi hizmetlerin kalitesini daha da arttırmak istiyoruz. Yapacağımız işler ile firmaya katma değer sağlama amacındayız. Bu yeni dönemin hem Circle için, hem de kripto para sektörünün geneli için iyi şeyler getirmesini dilerim.”

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment