Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

eToro, Leicester City ile İş Birliğini Uzattı

Kripto para sektörünün ünlü borsalarından birisi olan ve genel manada hisse senetleri ile ilgili de müşterilerin işlem yapabildiği önemli platform eToro, İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Leicester City FC ile yaptığı iş birliği anlaşmasının uzatıldığını açıkladı.

Şu anda Premier Lig’in başarılı takımları arasında yer alan ve 2015/16 sezonunda mucizevi bir şampiyonluk yaşayarak modern dönemin en büyük başarı hikayelerinin altına imza atan Leicester City ile sponsorluğunu bir sezon daha uzatan eToro ile ilgili konuşan Leicester City pazarlama birimi başkanı Harj Hir, şunları söyledi:

”eToro ile yaptığımız iş birliği geçen sezon olumlu sonuçlar verdi. Bu sebeple biz, bu anlaşmanın uzamış olmasından dolayı mutluyuz. Alanında lider bir firma ile çalışmak için bizler açısından çok güzel bir şey. Birlikte, 2019/20 futbol sezonunda güzel şeyler yaşamayı umuyoruz.”

eToro’nun geçen yıl Leicester City ile yaptığı iş birliği anlaşması kapsamında ödediği ücret, Bitcoin ile ödenmişti. Bu da, futbol tarihinde Bitcoin ile ödemesi yapılan ilk sponsorluk anlaşması olarak tarihe geçmişti.

Premier Lig’in yeni sezonunda büyük altılı olarak tarif edilen Liverpool, Chelsea, Manchester City, Manchester United, Arsenal ve Tottenham’ı yerinden etmek isteyen Leicester’ı zorlu bir sezon bekliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment