Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bir Bitcoin Cüzdanından 6 Bin 500 BTC Çıktı

Geçtiğimiz gün bir Bitcoin cüzdanından bilinmeyen başka bir Bitcoin adresine toplamda 6 bin 567 adet Bitcoin aktarıldı.

Bitcoin 3 Mayıs tarihinde ani bir çıkış yakalayarak piyasa değerini 100 milyar dolar seviyesine çıkarmayı başarmış, fiyat bazında da kayda değer bir artış yaşamıştı. Bitcoin’in bu iyi performansı Bitfinex ve Tether spekülasyonunun ardından bir darbe aldı ve Bitcoin fiyatı durulmaya başladı. AMBCrypto tarafından yapılan habere göre tam bu süre zarfı içerisinde bir cüzdandan 6 bin 567 adet Bitcoin çıktı.

İşlemin yapıldığı sıradaki kur hesabı baz alındığında bu işlemin toplam değerinin neredeyse 38 milyon dolar olduğunu söyleyebiliriz. İşlem 1NpkqGZ5TYb7cYsV2HVe5CfrifnKieEEMj adresinden çıktı ve işlemin iki alıcısı bulunuyordu. 1N4DPfNkEoLmng6eWtZZxEgjUK4VUVyoFw adresii 11 bin dolar değerinde 2 Bitcoin alırken 12toZqRzxzH3zjF6sgM1pTvbYG9R89H4D  adresi 37.5 milyon dolar değerinde 6 bin 566 adet Bitcoin aldı.

Bu Bitcoin’lerin çıktığı adrese baktığımızda adreste artık herhangi bir Bitcoin kalmadığını ve cüzdanın adeta boşaldığını görüyoruz. Ayrıca bu adres ile şu ana dek sadece dört işlem yapılmış gibi görünüyor.

Söz konusu Bitcoin’lerin gönderildiği hesaplara baktığımızda ise 2 Bitcoin alan adresin şu ana dek pek çok sayıda farklı işlem yaptığını görüyoruz. Diğer adres ise  6 bin adet Bitcoin haricinde herhangi bir işlem yapmamış gibi görünüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment