Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Selcoin: ”6.150 Doların Kırılabileceğini Düşünüyorum”

Türkiye içerisindeki kripto Twitter camiasının önde gelen simalarından birisi olarak tanınan Selcoin, geçtiğimiz Pazar günü kendi Twitter hesabından piyasaya dair güncel yorumlarını paylaştı ve Bitcoin hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Bilindiği üzere Bitcoin Nisan ayının başından beri yükseliş yaşıyor olsa da, en son çıkılan 5.800 dolar seviyesi (Bitfinex üzerinde 6.100 dolar) bir türlü tam olarak kırılamadı ve bunun üzerinde tutunma mümkün olmadı.

Selcoin konu hakkında yayınladığı tweet içerisinde bugün/yarın yeni bir kıvılcım olabileceğini ve bu kıvılcım ile 6.150 dolar seviyesindeki direnç noktasının kırılabileceğini vurguladı. Ünlü analiste göre bu kırılış fiyatı 6.540 dolara, teknik olarak CoinMarketCap fiyatına göre 6240 dolar seviyelerine taşıyabilir.

Altcoin Alım Vakti Geldi Mi?

Bitcoin’in yanı sıra bir takipçinin sorusu üzerine diğer kripto para birimlerini de değerlendiren Selcoin, şu an için altcoin alma vakti olmadığını ve altcoin almak için bekleyeceğini vurguladı.

Kripto para piyasası günün başlangıç verilerine göre negatif seyrediyor ve Bitcoin basın saati itibariyle %1.73’lük düşüş yaşamakta. Top 10 içerisinde artış yaşayan bir kripto para birimi ise şu an için mevcut değil.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment