Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Fiyatı Düşmeye Başladı, Uzmanlar Ne Diyor?

Kripto para piyasası son birkaç saat içerisinde değer kaybetmeye başladı.

Coinmarketcap verilerine göre son yirmi dört saat içerisinde yüzde 2’den fazla değer kaybeden Bitcoin 10 bin 200 dolar seviyesine geriledi. Bazı analistler fiyatın daha fazla düşüceğini öngörüyorlar.

11 Bin Dolar Gelmedi

Bitcoin fiyatı 2 Eylül tarihinde 10 bin dolar seviyesinin üstüne çıkmış ve o zamandan beri onun üstünde kalmayı başarmıştı.

Bakkt’ın para yatırma işlemlerini başlatmasıyla birlikte fiyatı 10 bin 900 dolar seviyesine kadar yükselmiş ancak hemen ardından düşüşe geçmeye başlamıştı.

Birkaç gündür 10 bin dolar barajının üstüne ilerleyen Bitcoin yaşanan çeşitli gelişmelere rağmen 11 bin dolar seviyesine çıkmayı başaramadı.

10 Binin Altına Düşebilir

Bitcoin rüzgarın yön değiştirmesi halinde aniden yükselişe geçmeye başlayabilir. Ancak bazı uzmanlar fiyatın biraz daha düşeceğini öngörüyorlar.

Sosyal medyadaki Mayne gibi analistler Bitcoin boğalarının şu anda pek iyi durumda olmadıklarını ve fiyatın her an düşmeye başlayabileceğini söylüyorlar. Kendisinin analizine göre Bitcoin fiyatı kısa süre içerisinde yeniden 9 bin dolar barajına çekilebilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment