Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Fiyatı Düşüşün Ardından 8 Bin 500 Dolara Yükseldi

(1 Haziran) Bu sabah kripto para piyasasına baktığımızda çoğu koinin küçük-orta çaplı artışlar yaşadığını görüyoruz.

Kripto para piyasası geçtiğimiz hafta kayda değer bir çıkış yakalamış ancak daha sonra, perşembe gününde, oldukça ciddi bir düşüş yaşamıştı. Birkaç gün öncesine kadar 9 bin dolar seviyelerini zorlayan Bitcoin yüzlerce dolar değer kaybetmişti.

Piyasanın bu sabahki durumuna baktığımızda ise perşembe günü başlayan düşüşün kısmen sona erdiğini ve pek çok koinin kendini toparlamaya başladığını görüyoruz.

Bitcoin

Coinmarketcap verilerine göre Bitcoin son yirmi dört saat içerisinde yüzde 2.75 oranında artış yaşadı ve 8 bin 500 dolar seviyesine yükseldi.

Bu zaman dilimde 24 milyar dolarlık ticaret hacmine ulaşan Bitcoin’in piyasa değeri de 150 milyar dolara çıkmış durumda.

Bitcoin geçtiğimiz gün öğlen saatlerinde 8 bin 100 dolar seviyesine kadar gerilemiş durumdaydı. Şu anda ise fiyatın kendini toparladığını görebiliyoruz.

Ethereum

Bitcoin’in hemen ardından gelen Ethereum aynı zaman dilimi içerisinde yüzde 5.09 oranında artış yaşadı ve fiyatını 268 dolara çıkarmayı başardı.

10 milyar dolar gibi epey ciddi bir ticaret hacmi bulunan Ethereum’un piyasa değeri de bu zaman zarfında 28 milyar dolara yükseldi.

Genel Bakış

Bunların yanı sıra Bitcoin Cash, EOS, Litecoin ve Binance Coin gibi koinlerin de artış halinde olduklarını görebiliyoruz. Bunların performansını genel olarak şöyle sıralayabiliriz:

  • Bitcoin Cash: 439$ (%3.87)
  • EOS: 8.25$ (%11.37)
  • Litecoin: 113$ (%5.48)
  • Binance Coin: 33$ (%3.54)

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment