Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin’in 2018’deki Düşüşünü Bilen Analistten Olumlu Altkoin Tahmini

Kripto para analistlerinden Smart Contractor, özellikle alternatif kripto para (altkoin) yatırımcılarını sevindirebilecek bir analiz paylaştı.

Bitcoin günümüzde yüzde 64.8’lik piyasa hakimiyetiyle piyasanın tartışmasız en büyük kripto parası olarak görülüyor. Bunun sonucunda birçok altkoinin Bitcoin ile benzer ya da en azından Bitcoin’e bağımlı bir şekilde hareket ettiğini görebiliyoruz. Kripto para analistlerinden Smart Contractor ise bu durumun zamanla değişeceğine inanıyor.

Altkoinlere Geçiş

Smart Contractor sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Bitcoin ile altkoinler arasındaki ilişkiyi yorumladı. Analist bu paylaşımında Bitcoin’in piyasa hakimiyetinin zamanla düşebileceğine dikkat çekti.

Bu noktada 2019’dakine benzer bir tabloyla karşılaşabileceğimizi düşünen Smart Contractor, piyasadaki yatırımcıların zaman içerisinde Bitcoin’den altkoinlere geçiş yapabileceklerini ve bunun bir kartopu etkisi yaratacağını düşünüyor.

Önceden Bilmişti

Smart Contractor bundan birkaç yıl önce piyasayla ilgili bir yorum yapmış ve herkesi şaşırtmıştı. 2018 yılında, Bitcoin’in henüz 6 bin dolar seviyesinde olduğu dönemlerde “fiyat 3 bin dolar seviyesine düşecek” diyen bu analist birçok kişiden tepki görmüştü.

Fakat Bitcoin fiyatı Smart Contractor bu yorumu paylaştıktan bir süre sonra düşmeye başladı ve gerçekten 4 bin dolar seviyesinin altına kadar geriledi. Kendisinin bu seferki tahmininin doğru çıkıp çıkmayacağını ise zaman gösterecek.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment