Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Yatırımcı: Bitcoin ve EOS, Şu Anda En Mantıklı Yatırımlar

Ikigai Ürün Yönetimi firmasının kurucusu ve baş yatırım yöneticisi olan Travis Kling, yaptığı açıklamada kripto para sektöründeki son gelişmeleri değerlendirdi.

Bitcoin’in yukarı doğru bir hamle yapması ile birlikte süreci daha da iyi bir hale getirdiğini ifade eden Kling, Bitcoin’in yaptığı son ralli ile birlikte artık kripto para piyasalarının dibi gördüğünün hemen hemen ortaya çıktığını söyledi.

Kling, şöyle konuştu:

”Kripto para sektöründe hiçbir şey için asla olmaz demek doğru değil ancak verilere baktığımızda sektörün artık dibi gördüğünü ve oradan dönüşün başladığını söylemek mümkün. Özellikle kripto para sektörüne olan bakış, geçen yılın son çeyreği ve bu yılın ilk ayı gibi değil, artık daha olumlu.”

Kling, daha sonra bir yatırım danışmanın belki de hayatında en fazla karşılaştığı soruyu aldı. Şu dönemde kripto para sektöründe en akıllı yatırım hangi koinlere olur sorusuna başarılı isim, Bitcoin ve EOS yanıtını verdi ve şunları ekledi:

”Risk yönetimi açısından baktığınız zaman Bitcoin ve hatta EOS bence şu anda en doğru yatırımlar olarak dikkat çekiyor.”

Kling, son olarak Anthony Pompliano’nun şirketi Morgan Creek Digital’den yatırım almaları konusuna da değindi. Aldıkları yatırımdan ötürü mutlu olduklarını ifade eden başarılı isim, Morgan Creek Digital ile birlikte çalışarak bu önü açık sektörde iyi işler yapmayı ve bu sektöre katma değer katmayı umduklarını ifade etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment