Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin ETF’sine Başvuran VanEck Yetkilisi: 2019 Yılı Kripto Para Piyasası İçin Umut Vaat Ediyor

Bitcoin ve kripto para piyasasının geri kalanı, fiyat açısından kötü bir 2018 yılı geçirseler de, gelişme ve alt yapı açısından kesinlikle olumlu bir döneme imza attılar.

Önceki tarihlerde yapılıp hala ertelenmeyen tek Bitcoin ETF‘sinin arkasındaki firma olan VanEck‘in üst düzey yetkilisi Gabor Gurbacs da, alt yapısal açıdan güzel bir 2018 yılı geçirdiğimizi ve 2019 yılında da yavaş ama kararlı bir şekilde bunun devam edeceğini düşünmekte. New York tabanlı yatırım devinin kripto paralardan sorumlu ismi Gurbacs, yatırımcıların yeni dönemde kripto para birimlerine yatırım yaparken daha rahat olacağını aktardı.

Özellikle depolama ve gözlem programlarında ve alt yapılarında gerçekleşen gelişmelere dikkat çeken Gurbacs, bunların kripto para sektörüne düzen ve titizlik getireceğini vurguladı. Bunun yanı sıra vadeli işlemler ve borsa yatırım fonu (ETF) gibi Kripto 2.0 ürünlerin de hem bireysel hem de kurumsal yatırımcı için kripto para piyasasına giriş kapısı aralayacağını belirten Gurbacs, Nasdaq kaynağına yaptığı röportajda sektörün kesinlikle olumlu bir gidişata sahip olduğunu belirtti.

”Yatırımcılar dijital varlık piyasa alt yapısında  ‘kolaya kaçmak’ istemiyor. Onlar bunun yerine çok fazla koruyucunun piyasaya gelmesini, varlıklarının hiçbir zararlı kişi veya eylem tarafından ulaşılamayacak bir şekilde güvenli olmasını istiyorlar. Ve açıkçası yatırımcıların bir çoğu bu varlıklara – zaten anladıkları sistemler ile – rahat bir şekilde yatırım yapmak istiyorlar.”

Gurbacs’ın olumlu ifadelerinin yanı sıra, kripto para analisti Josh Rager de önümüzdeki günlerde Bitcoin’in küçük çaplı bir artış yaşayabileceğini aktardı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment