Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin, Ethereum ve XPR Fiyatları Düşmeye Devam Ediyor

(12 Mart 2019) Bu sabah itibariyle kripto para piyasasına genel bir bakış attığımızda olumsuz bir tabloyla karşı karşıya kaldığımızı söyleyebiliriz.

Piyasadaki Bitcoin, Ethereum ve XRP gibi önde gelen koinlerin yanı sıra Litecoin ve EOS gibi çeşitli altkoinler de düşüş halindeler. Bu düşüş halinin piyasa geneline yansıdığını söylememiz mümkün.

Bitcoin

Coinmarketcap verilerine göre piyasanın en büyük koini olan Bitcoin son yirmi dört saat içerisinde yüzde 1.66 oranında değer kaybederek 3 bin 879 dolar seviyesine kadar geriledi.

Son günlerde 4 bin dolar seviyesine ulaşmaya çalışan ve bu seviyeye kısa bir süreliğine epey yaklaşan Bitcoin, an itibariyle 4 bin dolar düzeyinin gerisinde kalmış durumda.

9.7 milyar dolarlık ticaret hacmine ulaşabilen Bitcoin’in piyasa değeri de son yirmi dört saat içerisinde 68.2 milyar dolara geriledi.

Ethereum

Bitcoin’in ardından piyasanın en büyük koini olan Ethereum son yirmi dört saat içerisinde yüzde 3.30 oranında değer kaybetti ve 131 dolar seviyesine kadar geriledi.

Piyasanın en büyük koinlerinden biri olan Ethereum, dünden bugüne 4.6 milyar dolarlık ticaret hacmine ulaştı ve piyasa değeri bakımından 13.8 milyar dolar seviyesine gerilemek zorunda kaldı.

XRP

Son aylarda ikincilik pozisyonunu elde etmek için Ethereum ile mücadele eden XRP de aynı zaman dilimi içerisinde yüzde 1.32 oranında düşüş yaşadı ve 0.308 dolar seviyesine geriledi.

An itibariyle 12.7 milyar dolarlık piyasa değeri bulunan XRP, rakibi Ethereum’un gerisinde kalıyor.

Genel Bakış

Bu koinlerin yanı sıra Litecoin, EOS ve Bitcoin Cash gibi koinlere baktığımızda bunların da kayda değer oranlarda düşüş yaşadıklarını görüyoruz.

Litecoin yüzde 4.53, EOS yüzde 4.15, Bitcoin Cash ise yüzde 2.38 oranında düşüş yaşayarak sırasıyla 54, 3.53 ve 128 dolar seviyelerine gerilediler.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment