Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin, Ethereum ve XRP İçin Bir Güzel Haber de SBI Group’tan Geldi

Japonya’nın finans devi SBI Group, Bitcoin, Ethereum ve XRP kullanıcılarını sevindirecek bir haber verdi. Şirket, yeni bir sistem aracılığıyla Bitcoin ve diğer kripto paralar için hizmet vermeye başlayacağını açıkladı. Aktarılanlara göre şirket, SBI VC Trade aracılığıyla kripto para kullanıcılarının işlem yapabilmelerini sağlayacak.

SBI Group, Bitcoin ve diğer kripto paralar için yeni bir hizmet vermeye başladığını duyurdu. Japonya’nın önde gelen finans şirketi SBI Group, yapılan basın açıklamasında SBI VC Trade ile kullanıcılara kripto para işlemleri yapma olanağı sağlanacağı ve hizmetin tamamen güvenli olduğu belirtildi. Şu anda sadece Bitcoin ile işlem yapılabildiği, ancak ilerleyen zamanlarda Ethereum, XRP gibi kripto paraların kullanımı için de çalışmalar yaptıkları öğrenildi.

SBI VC Trade’in özellikleri neler?

Basın açıklamasında yer alan bilgilere göre, SBI VC Trade ile müşteriler kripto varlıklarını platforma aktarabilir ve yatırılan varlığın miktarına göre faiz ücreti alabilirler. Ücretler konusunda da açıklama yapan şirket; hesap ücreti, yıllık ücret, depozito ücreti veya kripto para transfer ücretlerinin alınmayacağını basın açıklamasında not düştü. Ancak, Japon yeninin çekilmesi için belli bir ücret alınacağı söylendi.

Yüksek güvenilirlik temennisi veren şirket, borç verenlerin iflas etme riskine değindi ve şirketin tamamen güvenilir olduğunu belirtti. Bununla birlikte, optimum alım ve satım fiyatlarını sağlamak ve piyasaya uygun ürünlerin ticaretine olanak sağlamak için her fırsatı değerlendirecekleri de belirtildi.

Yıllık faiz oranının vergi dahil %1,0 olduğu ve müşterilerin bu faiz oranıyla gelir elde edebileceği de aktarılanlar arasında. Borçlanma dönemi ise 84 gün ile sınırlandırıldı. Minimum borç verme tutarı 0.1 BTC olurken maksimum 5 BTC’nin yatırılabileceği paylaşıldı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!