Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin, Ethereum ve XRP Yükseliyor, Piyasa Genel Olarak İyi Durumda

(3 Mart 2019) Kripto para piyasasındaki koinlerin büyük bir kısmı bugün öğle saatleri itibariyle yeşile bürünmüş durumda.

Bitcoin, Ethereum ve XRP gibi koinler başta olmak üzere piyasanın önde gelen birçok koini düne kıyasla artış yaşıyor.

Bitcoin

Geçtiğimiz haftadan beri 4 bin dolar seviyesine ulaşmaya çalışan Bitcoin, bu seviyeye hala yükselebilmiş değil.

Bitcoin yine de düne kıyasla yüzde 0.45 oranında artış yaşayarak 3 bin 865 dolar seviyesine yükselmeyi başardı. Son yirmi dört saat içerisinde 7.1 milyar dolarlık ticaret hacmine ulaşan Bitcoin’in anlık piyasa değeri 67.9 milyar dolar seviyesinde.

Ethereum

Bitcoin’in ardından piyasanın en büyük ikinci koini olan Ethereum da birkaç gündür 150 dolar seviyesine ulaşmak için çabalıyor.

Geçtiğimiz günle kıyaslandığında yüzde 0.98 oranında artış gösteren Ethereum an itibariyle 135 dolardan satışa sunuluyor.

3.3 milyar dolarlık ticaret hacmiyle piyasa değerini 14.2 milyar dolara yükselten Ethereum, rakibi XRP’yi geride bırakmaya devam ediyor.

XRP

Birkaç aydır ikincilik pozisyonu için Ethereum ile mücadele eden XRP, yüzde 0.35 oranındaki artışla 0.315 dolardan satışa sunuluyor.

539 milyon dolarlık ticaret hacmi bulunan XRP, 13 milyar dolarlık piyasa değeriyle rakibi Ethereum’un 1.2 milyar dolar gerisinde kalıyor.

Genel Bakış

EOS, Litecoin ve Bitcoin Cash gibi koinlere baktığımızda bunların da artış yaşadıklarını görebiliyoruz.

EOS yüzde 2.32, Litecoin yüzde 2.37 ve Bitcoin Cash yüzde 0.97 oranlarında artış yaşamışken Binance Coin de yüzde 4.46 oranındaki artışıyla dikkat çekiyor.

93 milyon dolarlık ticaret hacmiyle rakiplerinin gerisinde kalan Binance Coin’in anlık piyasa değeri 1.6 milyar dolar seviyesinde.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment