Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Finans Dünyasındaki En Heyecan Verici Yenilik -Michael Saylor

MicroStrategy CEO’su Michael Saylor, bitcoin’in (BTC) modern finans dünyasındaki en heyecan verici yenilik olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz günlerde Bloomberg‘e verdiği bir röportajda bitcoin’in modern finans dünyasının en heyecan verici yeniliklerinden biri olduğunu söyleyen dünyanın en büyük kurumsal bitcoin sahiplerinden MicroStrategy’nin CEO’su Michael Saylor;

Bitcoin’e yatırım yapacaksanız kısa vadeli yatırım dört yıldır, orta vadeli yatırım on yıldır ve doğru yatırım ise sonsuza kadardır. Geçtiğimiz dört yıllık sürece bakacak olursak hiç kimse bitcoin’e yatırım yaptığı parayı kaybetmedi. Deneyimlerimize göre bitcoin’e 10.000 dolardan yatırım yapmaya başladık ve o süreçten bu yana yatırımlarımız 4 kat arttı.

ifadelerine yer verdi.

Toplamda 3.75 milyar dolarlık yatırım ile aldığı 124.391 bitcoin‘i bulunan MicroStrategy, bilinen en çok bitcoin’e sahip kurumsal yatırımcılar arasında ilk sırada yer alıyor.

Geçtiğimiz günlerde enflasyondan korunmak için en iyi yolun bitcoin almak olduğunu söyleyen Saylor, Kasım 2021 tarihinde bitcoin’i “dijital mülk” olarak adlandırmış ve kripto varlığın küresel çapta değer saklama aracı olarak benimseneceği öngörüsünde bulunmuştu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!