Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Fiyatı 2021 Yılında Yeni Rekor Kırabilir

Ikigai Investment’ın önde gelen ismi ve kripto para sektörünün tanınan siması Travis Kling, yeni yayınlanan bir tahmininde Bitcoin boğalarının yaklaşık 2 yıl beklemek zorunda kalabileceğini ifade etti.

Kling, YahooFinance’e verdiği demeçte, Bitcoin boğalarının gelmesi için minimum 18 ay gibi bir sürenin geçmesi gerektiğine dikkat çekti.  2020 yılı sonlarında veya 2021 yılı başlarında Bitcoin fiyatının 20.000 doları aşabileceğini vurgulayan Kling, aslında birçok kripto para analisti ile benzer bir noktaya parmak bastı.

Max Keiser de geçtiğimiz günlerde inanılmaz artış yaşayan Bitcoin hash rate’inin yakın zamanda yeni bir rekor olarak geri dönebileceğini açıklamıştı. Bunun yanı sıra siber güvenlik dünyasının belki de en tanınan ismi John McAfee Bitcoin’in 1 milyon dolar olacağında hala iddialı. McAfee’nin tahmininin bitme süresi ise 2020 yılı olarak biliniyor.

Bitcoin 2019 yılında inanılmaz bir başarı ve yükseliş elde etse de, basın saati itibariyle 8.300 dolardan işlem görmekte ve 10.000 doların altına inmesinden beri bu seviyeyi tekrar yakalayamadı. BTC’nin 3.000 dolardan 14.000 dolara çıkması ise yeniden bütün ilginin bunun üzerine çekilmesine yol açmıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment