Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Fiyatı Hızla Düşüyor

Geçtiğimiz gün 9 bin dolar seviyesinin altına düşen Bitcoin fiyatı bugün de düşmeye devam etti. TradingView verilerine göre Bitcoin fiyatı şu anda 8 bin 400 dolar seviyesine kadar gerilemiş durumda.

Hızla Düşüyor

Bugün sabah saatlerinde paylaştığımız bir yazıda Bitcoin fiyatının değer kaybetmeye başladığını belirttik. Bu yazıda çeşitli yorumcuların görüşlerini paylaşmış ve fiyatın düşebileceğinden bahsetmiştik.

Yerli kripto para yorumcularından Selcoin kısa süre önce BTC için 8 bin 400 dolar seviyesini işaret etmişti. Kendisinin bu tahmini doğru çıktı ve BTC fiyatı bu seviyeye kadar çekildi.

Bitcoin fiyatı öğleden sonra büyük ölçüde 8 bin 600-8 bin 700 dolar aralığında seyretti. Ancak fiyatın yarım saat içerisinde 200 dolar düşmesi birçok yatırımcıyı şaşırttı. Yerli yorumculardan Stratrade’e göre BTC fiyatındaki bu ani düşüşün sebebi büyük yatırımcıların BTC’yi açığa satmaya başlamış olması.

Petrol piyasasında yaşanan hareketlilikler küresel piyasaları etkiledikten sonra kripto para piyasasını da etkilemeye başlamış olabilir. Ancak BTC’nin neden bu kadar ani bir şekilde düşmeye başladığı şu an için bilinmiyor.

Esprili Yorumlar

Binance CEO’su Changpeng Zhao sosyal medyada bununla ilgili bir gönderi paylaştı ve espriyle karışık bir şekilde bunun 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile bağlantılı olabileceğini söyledi. Kendisinin Kadınlar Günü ile ilgili böyle bir yorum yapması ne kadar doğru, tartışılır.

Squanch da Bitcoin fiyatındaki bu ani düşüşe değinerek Corona Virüsü ile ilgili bir espri yaptı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment