Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Fiyatı Son İki Ayın En Düşük Seviyesinde: 7 Bin Doların Altı

Bitcoin fiyatı Pazar günü yalnızca bir saat içerisinde 500 dolarlık bir düşüş yaşayarak 6 bin 700 $ düzeylerine kadar geriledi ve böylece son iki ay içerisindeki en düşük seviyesini görmüş oldu.

CoinMarketCap verilerine göre dünyanın piyasa hacmi bakımından en büyük kripto parası olan Bitcoin şu anda 6 bin 727 dolar gibi bir fiyata sahip. CoinDesk gibi sitelerin fiyat endekslerine göre ise Bitcoin bugün 6 bin 647 dolar seviyesine kadar geriledi ki bu da Bitcoin’in 10 Nisan’dan bu yana gördüğü en düşük seviye.

Verilere bakacak olursak Bitcoin’in 7 bin 470 dolar düzeyinde sağlam bir destek bulmakta zorlandığını söyleyebiliriz.

Yatırımcılar için konuşacak olursak Bitcoin’in son iki aydaki dengeli durumunu kaybetmiş olması elbette olumsuz bir durum. Bitcoin Şubat ayında 5 bin 900 dolar düzeylerine kadar gerilemiş ancak sonrasında kendini toparlamıştı. Şu an yaşanan düşüşün etkisi ne boyutta olacak, göreceğiz.

Bitcoin fiyatının düşmesiyle kripto para piyasasında da bir düşüş başladı. Piyasanın toplam piyasa hacmi 295 milyar dolar civarında ancak bu sayı geçtiğimiz gün 340 milyar dolar civarındaydı. Bu sayı da kripto para piyasasının son iki aydır gördüğü en düşük seviye.

Şu anda kripto para piyasasına gözüken koinlerin neredeyse tamamı son 24 saatlik bazda düşüş halinde görünüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment