Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Fiyatı Yeni Bir Rekor Kıracak mı?

Kripto para sektöründeki bazı analistler Bitcoin fiyatının kısa süre içerisinde yükselişe geçebileceğini ve bu yıl için yeni bir rekor kırabileceğini düşünüyorlar.

Geçtiğimiz hafta boyunca oldukça hareketli bir piyasa gördük. Kripto para piyasasındaki pek çok koin hafta genelinde bir yükselip bir düştü.

Bitcoin fiyatı da hafta genelinde 11 bin ve 12 bin dolar seviyeleri arasında gidip geldi diyebiliriz. Özellikle Asya piyasalarından gelen parayla birlikte Bitcoin fiyatı 12 bin dolar barajını aştı ancak o seviyenin üstünde kalamadı.

Uzman Yorumları

Bitcoin fiyatı 12 bin dolar barajının üstünde kalmayı başaramadı ancak çok fazla düşüş de yaşamadı. Bitcoin şu anda 11 bin 930 dolar gibi bir fiyata sahip.

Piyasadaki Josh Rager gibi analistler bu fiyatın kısa süre içerisinde artış da gösterebileceğini düşünüyorlar. Bu isimler Bitcoin’in temelinin sağlam olduğunu ve fiyatın yeniden yükseleceğini düşünüyorlar:

“Eğer Bitcoin üç gün daha dayanabilirse…Bitcoin fiyatının 2019’un en yüksek seviyesine çıktığını görebiliriz.”

Sosyal medyadaki Financial Survivalism gibi bazı analistler ise Bitcoin fiyatını çok daha iyimser bir şekilde değerlendiriyor ve fiyatın çok ciddi seviyelere çıkabileceğini düşünüyorlar. Kendisinin fiyat hakkındaki yorumları şu şekilde:

“Bitcoin öyle ya da böyle büyük bir hamle yapacak. Eğer günü 12 bin dolar seviyesinin üstünde kapatabilirsek yeni bir rekor görebiliriz. Bu durumda Bitcoin’in yeni hedefi 17 bin 131 dolar seviyesi olur. Eğer düşüş olursa bir sonraki durak 8 bin dolar olur.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment