Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple Yatırım Yapacak Yeni Şirketler Arıyor

Blockchain sektörünün en büyük isimlerinden biri olan Ripple yatırım yapacak yeni şirketler ve projeler arıyor.

Ripple bundan bir süre önce finans şirketinin önde gelen isimlerinden olan MoneyGram’e 30 milyon dolarlık bir yatırım yapma kararı almıştı. Bu gelişme Ripple destekçilerinin epey ilgisini çekmişti.

Ripple bu gibi yatırımlarla birlikte finans sektöründeki konumunu kuvvetlendirdiği gibi Blockchain teknolojisinin popülaritesini de artırmaya devam ediyor. The Block tarafından yapılan bir habere göre şirket bu gibi yatırımların devamını getirmeyi de düşünüyor.

Yeni Yatırım Arayışları

Ripple’ın CEO’su Brad Garlinghouse Yahoo Finance’e özel bazı açıklamalarda bulundu ve şirketin planlarıyla ilgili bazı ipuçları verdi.

Şirketin son birkaç ay içerisinde oldukça iyi bir performans sergilediğini ve şu an genel olarak iyi durumda olduklarını söyleyen Garlinghouse, şu yorumu yapıyor:

“Oldukça güçlü bir durumdayız, şirketimiz sağlıklı bir şekilde büyümeye devam ediyor, oldukça iyi bir bilançomuz var ve tüm bu avantajlardan yararlanmak istiyoruz.”

Garlinghouse konu hakkında yaptığı açıklamalarda şirketin gelecekteki yatırım planlarıyla ilgili pek fazla detay vermedi. Yatırım anlaşmalarını “öngörmenin çok, çok zor” olduğunu belirten Garlinghouse şu an için kesin bir bilgi veremeyeceğini söylüyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment