Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Fiyatları Son Bir Ayın En Düşük Noktasını Gördü

14 Mart Çarşamba günü itibariyle öğleden sonraki işlemleri esnasında Bitcoin fiyatları 8,300$‘ın altına düşerek son bir ayın en düşük noktasını görmüş oldu.

Coindesk’in Bitcoin fiyat endeksine (BPI) göre Çarşamba günü işleme 9,144$‘dan başlayan Bitcoin gün içerisinde 9,313$‘a kadar yükselmişti fakat 1000$‘dan fazla bir değer kaybederek gün içerisin 8,219$‘a kadar gerileyerek son bir ayın en düşük değerini almış oldu. An itibari ile ise 8,241$‘dan işlem görmekte.

8,000$ seviyelerine kadar düşmeleri daha önceden yapılan teknik grafik analizlerinde de belirtildiği gibi genel işlem hacminde bir gerileme noktasına gelindiğine işaret etmekte. Ama aynı zamanda Bitcoin fiyatları geçtiğimiz günlerde bu fiyat aralıklarında mekik dokumakta. 10,000$‘ın üzerine çıkmasının üzerinden henüz daha bir hafta geçmeden fiyatları tekrardan 9,000$‘ın altına kadar gerilemekte.

Bugün Bitcoin fiyatlarındaki dalgalanma işlemlerin başlamasından bu yana yaklaşık %9.1 seviyesinde bir düşüş görmüştü. Fakat bu hafta içerisinde Bitcoin fiyatlarında gördüğümüz bu dalgalanmayı diğer kripto para birimlerinde de görmemiz mümkün.

Kripto para birimlerinin fiyatlarını takip eden OnChainFX platformundan alınan verilerde piyasa değeri bakımın ilk 20 kripto para biriminin hepsinde gün içinde düşüş yaşandığı gözükmekte. An itibari ile en çok düşüş yaşayan koinler %17.04 ile Syscoin (SYS) ve %16.37 ile Golem (GNT) olarak gözükmekte.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment