Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Forku Altcoin ve Kripto Para Borsaları Arasındaki 9 Milyarlık Dava Başladı!

Bitcoin forku altcoin Bitcoin SV’nin (BSV) 6 kripto para şirketine karşı açtığı delist davası bugün başladı.

Bitcoin SV’nin delist edildiği için 6 kripto para şirketine açtığı 9 milyar dolarlık dava bugün İngiltere’de başladı. Davacı Bitcoin SV şirketinin hedefinde Bittylicious Limited, Payward Limited, ShapeShift Global Limited, Payward, ShapeShift AG ve Binance Europe Services Limited yer aldı.

Toplamda 3 gün sürmesi beklenen davada 2019’daki listeden çıkarmanın ardından BSV yatırımcılarının, kaçırdıkları kar fırsatı nedeniyle 9 milyar dolar tazminat almaları hedefleniyor.

Sanıklar ise BSV yatırımcılarının 2019 yılında BSV varlıklarını satıp başka bir kripto para satın almış olabileceklerini ve bu nedenle kayıptan kaçınmak için makul adımlar atmış olabilecekleri için tazminat ödenmemesi gerektiğini savundu.

Sanıklar, BSV token sahiplerinin herhangi bir kilitlenmelerinin bulunmadığını, dolayısıyla herhangi bir zamanda satılabileceklerini belirtti.

Binane ve Kraken gizli anlaşma mı yaptı?

Bitcoin SV cephesi, 2019 yılında Binance tarafından yapılan duyurular ve Kraken’in yaptığı anketi gerekçe göstererek borsaların ortaklaşa karar aldığını ve gizli bir anlaşma sağladıklarını öne sürdü.

Binance ve Kraken bu iddialar karşısında bir yorumda bulunmadı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!