Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

QCP Capital’e Göre Bitcoin Yatırımcıları Bu Ay Gözlerini Yeni Seviyeye Dikti!

Kripto para araştırma şirketi QCP Capital, piyasa hakkında önemli verileri analiz etti.

QCP Capital tarafından kısa süre önce paylaşılan bir raporda, kripto para piyasasındaki önemli dinamiklere yer verildi. Spot Bitcoin ETF’lerine 15 gündür para akışının devam ettiğini belirten analistler, 4 Haziran günü en büyük ikinci girişin görüldüğüne yer verdiler.

Bununla birlikte haziran vadeli opsiyon verilerinde ciddi bir alım yönlü hacim artışı olduğuna yer veren analistler, yatırımcıların bu ay içerisinde görülebilecek yeni bir zirve için hazırlıklara başladığını kaydetti:

Veriler, haziran vadesi için kayda değer call alımları ile güçlü bir yükseliş eğilimi gördü; bu, opsiyon piyasasında bu ay tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 74.000’lik kesin bir kırılma için hazırlık yapıldığına işaret ediyor.

ABD’den gelecek veriye dikkat

QCP Capital analistleri başka bir notta, ABD’nin cuma günü açıklayacağı tarım dışı istihdam verisinin kripto paralara yeni bir yükseliş getirebileceğini söylemişti.

Enflasyon ve faiz indirimiyle doğrudan ilişkili olan bu veri, yatırımcıların dikkatle takip etmesi gelişmeler arasında yer alıyor.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %4 yükseliş sergileyen Bitcoin, yazım esnasında 71.100 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!