Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Artık Gelip Geçici Bir Yatırım Tercihi Değil

Michael Sonnenshein, Bitcoin ve kripto para piyasasının gelip geçici bir piyasa olmadığını düşünüyor. Kendisinin görüşlerine göre kripto para piyasası zaman içerisinde büyümeye devam edecek.

Piyasanın Geleceği

Grayscale Investments Genel Müdürü Sonnenshein kısa süre önce CNBC’ye konuştu. Bitcoin ve kripto paralar hakkında konuşan Sonnenshein genel olarak olumlu yorumlar yaptı.

Konuşması sırasında özellikle kripto paraların yasal durumuna değinen Sonnenshein, ABD’deki politikacıların kripto paralara artık daha ılımlı yaklaştıklarını düşünüyor. Kendisinin bu değişim hakkındaki yorumu şu şekilde:

Grayscale Bitcoin Trust’ın SEC’ye rapor veriyor olması bile ülkedeki politikacıların dijital paralarla ilgilendiklerinin bir göstergesi.

Sonnenshein’ın açıklamalarına göre insanlar Bitcoin’e daha çok güvenmeye başladıkça politikacıların Bitcoin hakkındaki görüşleri de değişmeye başlıyor. Bitcoin’in gelip geçici bir yatırım tercihi olmadığını vurgulayan Sonnenshein insanların artık Bitcoin’i güvenli bir liman olarak gördüklerini söylüyor:

Bitcoin artık her şeyin ötesinde bir güvenli liman olarak görülmeye başladı. Bitcoin; piyasada ters bir hareketlilik olduğu zamanlarda altın ile aynı işlevi görmeye başladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment