Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Genel Görünümü: Balinalar Bullish, Bireysel Yatırımcı Bearish

Bitcoin ve kripto para analisti Byzantine General, genel Bitcoin (BTC) görünümü ile ilgili analizlerini paylaştı. Twitter üzerinde yorum yapan analist, Bitcoin balinalarının bullish olduğunu ancak tam anlamıyla bir zirve sinyali göremediğini belirtti.

Bitcoin analizleriyle tanınan ve sıkı takipçileri bulunan Byzantine General, 30 Ekim tarihli Twitter gönderisinde piyasanın mevcut durumuyla ilgili görüşlerini aktardı. Analist, kripto borsalarından gelen toplam yatırımın nötr alanda olduğunu ve bazen bullish alana kaydığını söyledi.

Byzantine General, yorumuna Binance borsasında BTC/USD paritesinde görülen yukarı yönlü hareket sırasında açılan short pozisyonların ilerlemesiyle devam etti. Analist, Binance’in ardından OKEx borsasına geçti ve shortların yükselişine işaret etti. Balinaların ise bullish olduğunu söyledi.

byzantine-general-kripto-para

Balinalar göründü

Byzantine General, balinaların bullish eğilimlerini OKEx ve Huobi kripto para borsalarında kıyaslayarak gösterdi. Grafikte, her iki borsada bulunan balinaların yukarı yönlü hareket ettiğini ifade etti. Bununla birlikte analist, spot ve türev piyasalar arasındaki orana dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı.

byzantine-general-kripto-para

Fear and Greed Index (Korku ve Açgözlülük Endeksi) verilerini de analiz eden Byzantine General, Bitcoin‘in greed (açgözlülük) bölgesinde olduğunu söyledi. Fakat söz konusu seviyelerin endişe edici olmadığını aktararak gördüğü tablo karşısında piyasada tam anlamıyla bir “zirve” sinyali görmediğini söyledi.

byzantine-general-kripto-para

Binance ile ilgili de yorum yapmıştı

Byzantine General, 28 Ekim’de Binance kripto borsasıyla ilgili yorum yapmıştı. Yorumunda BTC’nin Binance borsasında negait alana kaymasının büyük bir mesele olduğunu söyledi. Ardından kısa vadede görülen bu dip seviyede long yapanların artabileceğini belirten analist, dip seviyede alım yapıldığını ifade etti ve Binance borsasında işlem yapanlara dikkat çekti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!