Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Gurmeleri Aynı Şeyi Söylüyor: Bu Nedenle Fiyat Yakında Pumplayabilir!

Bitcoin, temmuz ayına sakin bir giriş yaparken Coinbase analistleri tarihsel verilere dikkat çekti.

Coinbase analistleri David Duong ve David Han cuma günü yayınlanan borsanın haftalık raporunda, temmuz ayındaki olumlu mevsimsellik ve artan likiditenin piyasayı destekleyebileceğini belirtti.

Analistler, hem Bitcoin’in hem de Ethereum’un tarihsel olarak Haziran ayında karşı karşıya kaldıkları satışların ardından bu ay daha iyi performans gösterdiğini söyledi:

Mevcut piyasa durumu destekleyici görünüyor, çünkü Mt. Gox duyurusunun ardından fazla uzun pozisyonlar temizlendi.

Analistler ayrıca mayıs ve haziran ayları arasında global kripto para borsalarında Bitcoin ve Ethereum’un günlük ortalama hacimlerinin düştüğünü ve likiditenin bu sebeple iyileşebileceğini dile getirdi.

Diğer analistler de aynı şeyi söylüyor

Öte yandan QCP Capital analistleri de benzer bir noktaya parmak basmıştı. Analistler fiyatın Haziran’da %9,85 düştüğünü söyleyen analistler, Bitcoin’in Haziran’ı kötü geçirdikten sonra Temmuz’da güçlü bir şekilde toparlanma eğilimi gösterdiğini belirtti.

Ayrıca Analist Ali Martinez’e göre Bitcoin, bu ay içerisinde yükseliş eğilimi gösterebilir. Martinez, “Bitcoin, tarihsel olarak negatif bir haziran geçirdikten sonra temmuz aylarında güçlü bir şekilde sıçrama yapma eğilimi gösteriyor” dedi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!