Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Haziran Ayında 11.000 Doları Bulabilir Mi?

Bitcoin, bir hafta düzeltme yaşadıktan sonra yeniden yükseliş belirtileri göstermeye başladı ve 8.700 dolar desteğinden sıçrama yaparak 9.630 dolara kadar çıktı. Bitcoin grafiğine bakıldığında Mayıs ayının son haftasında olsak da Haziran ayının ortaları itibariyle 11.000 dolar gibi bir fiyat seviyesinin mümkün olabileceği görülüyor.

Bitcoin grafiğinde şu an için Simetrik Üçgen formasyonu görülüyor ve bu aslında yatırımcıların belirsiz bir durumda olduklarını, fiyatın orta noktalarda gidip geldiğini göstermekte. Bitcoin bu belirsizlik ortamında eğer 9.700 doları ve devamında uzun süredir kırılamayan 10.400 doları kırabilirse, 11.000 doları mümkün olabilir.

Küresel Gelişmeler Bitcoin Yükselişini Gösteriyor

Aslında sadece teknik analiz değil, küresel faktörler de Bitcoin’in yükselişine ışık tutuyor. ABD ve Çin arasında artan tansiyon, sadece Bitcoin’in değil aynı zamanda altının da değerinin artmasını sağladı. Bitcoin ve Altının bu yükselişinin yakında daha da kızışacağı düşünülen ilişkilerle rekora doğru gitmesi de muhtemel gözüküyor.

Kurumsal yatırımcıların BTC yatırımlarını arttırması ve Grayscale’in günlük ortalama 1.100 BTC satın alması, uzun vadeli yükseliş habercisi olarak görülebilir. Şu an için bile günlük kazılan BTC miktarı kurumsal yatırımcıların talebini karşılayamıyor ve ilerleyen tarihlerde bunun çok daha bariz bir hal alması muhtemel.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment