Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin İçin, 2019’da Dikkat Edilmesi Gereken 4 Önemli Tarih

Kripto para piyasaları, 2019 yılına yepyeni bir umut ve iyimserlikle girdi. Kötü geçen 2018’in ardından, birçok otoriteye göre 2019’da işler bir miktar daha farklı olacak. Peki bu yıl boyunca dikkat etmemiz gereken tarihler hangileri? Sizler için derledik…

Bakkt Platformu, 2019’un Başı

Birçok kişinin merakla beklediği ve kripto para piyasalarına kurumsal yatırımcının parasının akışını sağlayacağı iddia edilen Bakkt platformu için geri sayımda artık sona yaklaştık. Fiyata olumlu etki etmesi beklenen bu kritik platformun açılışı ise 2019’un ilk dönemlerinde yapılacak.

 Nasdaq Bitcoin Vadelileri, 2019’un İlk Çeyreği

Nasdaq da, Bitcoin vadelileri sunan bir başka dev borsa olmaya hazırlanıyor. Şu anda net olarak bir tarih verilmese de, çıkan haberlere göre bu vadeli işlemlerin sunum tarihi bu yılın ilk çeyreği içinde bir zamana denk gelecek.

Vaneck/SolidX BTC ETF’si

Bir dönem gündemi çok yoğun şekilde meşgul eden ve kurumsal yatırımcı için anahtar olduğuna inanılan Bitcoin ETF’si ile ilgili, SEC’in verdiği erteleme kararının miadı 27 Şubat’ta doluyor. Bakalım o gün, bu konu ile ilgili neler yaşanacak?

Mt. Gox Koin Dağıtımı

ETF’nin yanı sıra, şu anda Mt. Gox koin dağıtımı etkinliği de yaşanacak. Rehabilitasyon planı için belirlenen tarih ise Şubat 2019 ancak otoriteler, çeşitli yasal prosedür ve bazı zorluklar sebebiyle, esas dağıtım fazının Mayıs ayında başlamasını ön görüyor. Mt Gox’un elinde 166 bin BTC olduğu ve BTC’lerin toplamının 665 milyon dolar ettiği ifade ediliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment