Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin İçin Ayı Uyarısı: 9 Bin Dolara Düşülebilir

Bitcoin için uzun vadede yükseliş bekleyen bir trader, fiyatın yükselmeden önce 9 bin dolar olabileceğini söyledi. Ancak trader bu noktada olumlu bir bakış açısına sahip ve piyasanın kendini tekrardan toparlayıp yükseliş trendine gireceği konusunda inancı sağlam.

Geçtiğimiz günlerde 10.400 dolar ile 10.800 dolar arasında işlem gören Bitcoin, henüz kısa vadede net bir hareket fikri vermese de yatırımcılar bir düşüş trendi beklemekte. Bu noktada bir trader, Bitcoin fiyatının 9.000 dolar bölgesinde, konsolide bir yapıda olacağını gösteren analizini yayınladı. Trader analizinde, bu düşüşün ardından Bitcoin’in tekrar yükseliş trendine gireceğini söyledi.

bitcoin-btc-trader-analiz-9-bin-dolar
Bitcoin’in 9 bin dolara düşebileceğini gösteren grafik

Önce Ayılar Güç Kazanacak

Önceden destek görevi gören noktanın şimdi direniş noktası haline geldiğini söyleyen analist bunun bearish bir sinyal olduğunu söyledi. Analist Bitcoin’in uzun bir konsolidasyon sürecinden önce 9.000 dolarlık bölgeye düşebileceğine inandığını ekledi. Bitcoin fiyatını 10.500 doların üzerinde tutmanın yakın vadede olumlu bir işaret olduğunu ancak bu konuda güçlü bir destek olmadığını aktaran trader, Bitcoin’in bir sonraki yükseliş trendine başlamadan önce bugün olduğundan daha düşük bir seviyeye düşmesi gerekebileceğini belirtti.

Uzun Vadede Umut Var

Bitcoin fiyatının 10.000 doların üzerinde olmasının geniş zamanlı ölçekte yükselen piyasaya işaret ettiğini söyleyen trader, uzun vadede Bitcoin fiyatında yükseliş olabileceğini belirtti. Bu noktada trader, kısa dönem destek noktalarında 11.000 doların üzerine çıkma ivmesi oluşabilirken uzun dönem destek noktalarının ise 11.000 doların ne kadar altında olduğunu görebilmenin önemli olduğunu söyledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment