Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin İçin Beklenen ‘Ölüm Sarmalı’, EOS’u Mu Vuracak?

BlockTower yatırım ekibinin bir üyesi olan Corey Miller, yakın zamanda attığı gönderilerinde, EOS ekosistemi hakkında görüşlerini ifade etti ve block üreticilerinin (BP) zararına işlem yaptığı için yakında işlemleri kapatabilecekleri uyarısında bulundu.

Çokça sözü edilen ‘Bitcoin ölüm sarmalı’ hakkında konuşmak yerine, EOS block üreticilerinin işlemleri sonlandırabilecek olması hakkında konuşulması gerektiğine vurgu yapan Miller, BP’lerin bir çoğunun finansal olarak ‘ensesi kalın’ olmasına rağmen, şu an bunların bir çoğunun zararda olduğunu aktardı. Miller’in aktardığına göre, EOS başına block üreticilerinin girdiği masraf 4 dolarken, EOS’un basın saatine göre değeri 1.84 dolar olarak gözükmekte ve arada gerçek anlamda büyük bir oransal fark var.

EOS ağında herhangi bir ayarlanabilir mekanizma olmadığını ifade eden Miller, BP’lerin ya işlemsel küçülmeye gitme veya masraflardan kısma, ya da tamamen işlemleri kapatma yollarından birini seçeceğini vurguladı. Miller’a göre EOS fiyatı tekrardan bir sıçrama yapmazsa, daha fazla BP işlemlerini sonlandıracak ki bu da EOS’un sonu anlamına gelmekte.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment