Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Blockforce Capital CEO’su: Kripto Para Düşüşü Sağlıklı, Bitcoin Hala Çok İyi Bir Yatırım

Ayılar kripto para piyasasını dibe çektiğinden beri, yatırımcıların ellerinde bulunan neredeyse her bir kripto para birimi zarar ettirmeye başladı. Sadece Bitcoin gibi kripto para birimlerinin değeri değil, aynı zamanda kripto para piyasasının etrafındaki ilgi de aynı oranda bir düşüş yaşadı ve bazı kişiler piyasadan tamamiyle çekildi. Bütün bunlara rağmen, kripto para piyasasına giriş yapan bir çok isim, piyasanın ‘sonuna kadar’ burada devam etmeye kararlı.

Piyasanın kötüye gittiğini söyleyenler olduğu kadar, bu düşüşün sağlıklı olduğunu düşünenler de var.

Eric Ervin: Bu İyi Bir Fırsat

Bloomberg geçtiğimiz günlerde kripto para dünyasından çeşitli isimlerle çeşitli röportajlara imza attı ve bunlardan birisi de ABD menşeli Blockforce Capital’in CEO’su Eric Ervin oldu. Bir varlık yönetim firması CEO’su olan Ervin, kripto para birimlerini uzun vadeli bir fırsat olduğunu ve kısa vadeli paniğin insanları etkilememesi gerektiğini ifade etti. CEO, kripto para birimlerine yapılan yatırımın, en azından üç yıllık bir yatırım olarak görülmesi gerektiğini ve bunların gerçekten yatırım yapılabilecek birer ‘fırsat’ olduğunu aktardı:

”Ortada hala çözülmesi gereken çok fazla işlemsel risk var ve bu yatırımcılar için bir fırsat doğuruyor.”

Geçtiğimiz günlerde CNBC ile röportaj yapan Morgan Creek’in ünlü ismi Mark Yusko da benzer konulara değinmiş ve bunun aslında bir ‘alım fırsatı’ olduğunu aktarmıştı. Eric Ervin son olarak söz konusu düşüşün sağlıklı bir piyasa döngüsü olduğunu ve ilerleyen dönemlerde kripto para birimlerinin yoluna sıkıntısız bir şekilde devam edeceğini ifade etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment