Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sadakakoin, Duvarkoin ve Şimdi de Sırada Muzkoin – İşte ‘İlginç’ Üç Kripto Para Projesi!

Kripto para piyasası birden fazla dünyanın gidişatını değiştirebilecek ve finansal sistemi tamamiyle yenileyebilecek kapasitede projeye sahip olsa da, sektörde bir çok insan tarafından ‘saçma’ veya en azından ‘ilginç’ olarak tanımlanabilecek de oldukça fazla kripto para birimi projesi mevcut.

Özellikle ICO projeleri ile çok fazla sayıda artış yaşayan amaçsız veya ‘gerçek olamayacak kadar güzel’ projeler, 2018 yılında kripto para piyasasının yaşadığı çöküşe rağmen hala aynı oranda artmaya ve piyasaya çıkmaya devam etmekte.

Sadakakoin – Sadaqacoin

Geçtiğimiz tarihlerde Dark Web platformlarından birisinde SadaqaCoins ismiyle fon toplamaya çalışan ve cihatçı bir grup olduğunu belirten kişiler, oldukça garip bir Twitter hesabı ile de aynı şekilde Bitcoin veya Monero olarak fon toplamaya çalışmıştı. Grup söz konusu fonların 4×4 kamyon, 0.50 kalibre mermi, tüfek ve uzun namlulu keskin nişancı tüfekleri için teçhizat almak adına kullanılacağını belirtmişti.

Duvarkoin – Wallcoin

Saçma olmasa da garip gelecek kripto para birimi önerileri arasında, yakın zamanda bir kongre üyesi tarafından sunulmuş bir proje yer alıyor. Türkçe anlamıyla duvarkoin, temel olarak Meksika ile ABD sınırı arasına inşa edilecek duvarın fonlanmasının söz konusu kripto para birimi ile yapılmasını ve insanların bunu alarak Trump’ın meclisi kapatmasının önlenmesini amaçlıyor. Aslında söz konusu proje bir bakıma mantıklı ve güzel bir kullanım olarak bile görülebilir.

Muzkoin – Bananacoin

Ancak şüphesiz aralarındaki en ilginci, yakın zamanda bir Twitter kullanıcısı tarafından gözler önüne serilen Muzkoin oldu. Sitede ve afişte yer alan açıklamaya göre proje uluslararası piyasadaki 1 kg muz fiyatına endeksli ve Ethereum tabanlı bir token. Proje oldukça ilginç olmakla beraber, şimdiden 6 milyon token satışı gerçekleştirmiş ve hedefi de 14 milyon olarak belirlenmiş.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment