Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin İçin Boğada 6 Haneli Fiyat Hedefi: Coinler İçin Yeni 100x Fırsatları Doğacak!

Önde gelen kripto para borsası Bitget, 2024 Bitcoin raporunda, kripto para piyasasındaki makro ve mikro eğilimleri inceleyen bir araştırma yaptı.

Bitget’in araştırma kolu Bitget Research, 2024 Bitcoin raporu paylaştı. Araştırma ekibi, Bitcoin ve BRC-20 tokenı Ordi’nin (ORDI) ciddi bir yükseliş potansiyeli olduğunu belirtirken Bitcoin ekosisteminde 100x yapabilecek coinler için yeni fırsatlar doğabileceğini ifade etti.

Bitget Research, Bitcoin ekosisteminde gelecekteki eğilimlere ilişkin altı ana tahminde bulundu:

  • Bitcoin ekosistemi genişlemeye devam ederse Bitcoin’e olan talepteki artış, BTC fiyatının yaklaşan boğa piyasasında önceki yüksek seviyelerini aşmasını ve potansiyel olarak 100 bin dolara kadar çıkmasını sağlayabileceği bildirildi.
  • Bitcoin ekosisteminin lider coini olan ORDI, bir sonraki boğa piyasasında piyasa değerine göre ilk 30’da yer alacağı açıklandı.
  • Bitcoin NFT pazarının büyüklüğü gelecekte 100x’in üzerinde büyüme göstereceği belirtildi.
  • Ordinals, Atomicals veya Taproot Assets gibi protokollerde 100x coin fırsatları ortaya çıkacağı vurgulandı.
  • Kısa vadede, Bitcoin ekosistemi ‘tek proje, tek protokol çözümü’ statüsünü koruyacak ve çeşitli Bitcoin protokollerini teşvik edecek. Uzun vadede, ekosistem içerisinde geliştirici derleme ortamlarını birleştiren bir Bitcoin sanal makinesi ortaya çıkacağı aktarıldı.
  • Lightning Network, Bitcoin ödemelerinin sürekli olarak benimsenmesini destekleyen en büyük teknik temel olacak ve üzerinde daha fazla varlık oluşturulacağı bildirildi.
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!