Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin İçin İki İsimden 500 Bin Dolar Tahmini

Bitcoin fiyatı, 3 Ocak günü yeni bir ATH gördü ve 34 bin dolar seviyesini aştı. Raoul Pal, Bitcoin’de görülen yukarı yönlü fiyat ivmesinin ardından bazı açıklamalar yaptı. Pal, BTC’nin 1.2 milyon dolara kadar yükselebileceğini söyledi. Bill Barhydt de Pal’ın görüşlerini desteklediğini ifade ederek BTC için 500 bin dolarlık bir hedef ortaya koydu.

Bitcoin, yeni yılda 30 bin dolar seviyesini aşarak 34 bin dolara kadar çıkmayı başardı. Güçlü performans gösteren BTC karşısında ise tanınmış isimlerden yorumlar geldi. Real Vision CEO’su Raoul Pal, Twitter’da “Herkes BTC’nin yükselişini kutluyor ancak asıl hedefi hatırlatmama izin verin.diyerek bir fiyat tahmininde bulundu.

Bitcoin, 2021’de 1.2 milyon dolara kadar çıkabilir

Pal’in tahminine göre, halving (yarılanma) sonrasındaki 18 ay içerisinde görülen trend, 2021’in sonlarına kadar 400 bin – 1.2 milyon dolar arasında bir fiyat hedefi bulunduğu anlamına geliyor. Pal bunu söylerken, “Bitcoin yıl sonunda 1 milyon dolar olacak demiyorum. Yalnızca bunun zannedilenden daha muhtemel bir senaryo olduğunu gösteriyorum”. yorumunda bulundu.

bitcoin-dolar
Raoul Pal’ün BTC fiyat hedefini gösteren grafik. Kaynak

Bunun yanı sıra, Raoul Pal piyasada oluşacak olan korku duvarından bahsetti. 2017 yılında Bitcoin’de görülen korkunun fork’lardan kaynaklandığını, bu sefer ise regülasyonlar ve Tether gibi sabitkoinlerin bir korku yaratabileceğine inandığını söyledi. Pal, “İnsanlar size bunun bir çılgınlık olduğundan bahsedecekler. Düzeltme görüldüğünü, kötü haberlerin yaklaşmakta olduğunu söyleyecekler ve bu konuda haklılar. Fakat Bitcoin bunların hiçbirisini umursamıyor.

Son olarak Pal, Bitcoin fiyatının yukarı yönlü hareket ettiğini ve oraya nasıl gittiğinin bir öneminin bulunmadığını belirtti.

Abra CEO’sundan Pal’e yorum geldi

Abra Global CEO’su Bill Barhydt, Raoul Pal’in Bitcoin fiyat tahminine katıldığını dile getirerek “Bitcoin için 500 bin dolarlık bir fiyat hedefi, artık birçok kişi tarafından mantıklı kabul ediliyor.dedi. Barhydt, BTC’nin daha önce görülmemiş bir şekilde büyüme gösterdiğini ifade ederek gelecek aylar için şu yorumu yaptı:

“Bitcoin bireysel FOMO etkisiyle 100 bin dolara doğru yükselecek ve medyada onun 500 bin dolar olup olmayacağı tartışılmaya başlayacak. Bitcoin’in gitgide azalan arzı bu dalganın daha hızlı yayılmasını sağlayacak. Bitcoin regülatör dostu bir kripto para olduğu için regülasyonlar da onun lehine olacaktır.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!