Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Fiyatı Uçuyor: Sıradaki Hedef 7 Bin 500 Dolar

(12 Mayıs 2019) Bugün kripto para piyasasına baktığımızda adeta yemyeşil bir tabloyla karşı karşıya kalıyoruz.

Bitcoin ve Ethereum gibi koinler oldukça büyük oranlarda artışlar yaşarlarken bu durum piyasadaki diğer koinlere de yansımış durumda. Piyasa genelinde yaşanan artış, pek çok koinin yepyeni düzeylere ulaşmasını sağladı.

Bitcoin

Piyasanın en büyük koini olan Bitcoin geçtiğimiz günün başlarında yükselmeye başlamıştı. Coinmarketcap verileri bu sürecin devam ettiğini ve Bitcoin fiyatının artmaya devam ettiğini gösteriyor.

Bu verilere göre son yirmi dört saat içerisinde yüzde 10.41 gibi kayda değer bir oranda artış yaşayan Bitcoin’in fiyatı 7 bin 481 dolar seviyesine yükseldi. Bitcoin böylece 7 bin 500 dolar barajını gözüne kestirmiş oldu.

Bunun yanı sıra bu zaman dilimi içerisinde 29.4 milyar dolarlık ticaret hacmine ulaşan Bitcoin’in piyasa değeri 132 milyar dolara yükseldi.

Bitcoin’in piyasa değerinin bundan yalnızca birkaç hafta öncesine kadar 90 milyar dolar seviyelerinde ilerlediğini düşünürsek aradaki artışı daha net bir şekilde görebiliriz.

Ethereum

Bitcoin’i takip eden Ethereum da yüzde 10.99 oranında artış yaşadı ve uzun süredir ulaşamadığı 200 dolar seviyesine ulaşmayı başardı.

Ethereum bu çıkışla birlikte piyasa değerini 21 milyar dolara çıkarttı ve XRP ile arasındaki farkı açmaya başladı.

Genel Bakış

Bunların yanı sıra Bitcoin Cash, Litecoin ve EOS fiyatlarında da oldukça önemli gelişmeler olduğunu söyleyebiliriz. Bu üç koinin performansını şöyle sıralamak mümkün:

  • Bitcoin Cash: 374$ (%23.92)
  • Litecoin: 92.70$ (%14.24)
  • EOS: 5.71$ (%13.55)
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment