Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin IRA: Stellar Lumens, IRA Yatırımcılarının 3 Numaralı Tercihi

Kripto para birimleri ile Bireysel Emeklilik fonları oluşturan bir kuruluş olan Bitcoin IRA, yakın zamanda yaptığı bir duyuruda Stellar Lumens‘in en popüler üçüncü kripto para birimi yatırımı olduğunu duyurdu. Platform geçtiğimiz ay içerisinde XLM‘nin yanı sıra Zcash seçeneğini de eklemişti.

Bitcoin IRA müşterilerin kendi bireysel emeklilik fonuna Bitcoin ile yatırım yapabilmesini sağlayan bir kurum şeklinde de tanımlanabilir. Platform diğer kripto para birimlerini de destekliyor ve sadece geçtiğimiz yıl yatırım alanında 300 milyon dolardan daha fazla kazanç elde etti.

Bitcoin IRA CEO’su Chris Kline konu hakkında şunları belirtti:

”Geçtiğimiz Haziran ayında Stellar Lumens ve Zcash’i yeni piyasaya sürdük ve iki koin’in de bu kadar çabuk yola koyulduğunu görmek heyecan verici. Kripto sektöründe geçtiğimiz aylarda yaşanan momentum sayesinde, boğa piyasasının kalıcı olacağını düşünüyorum.”

Kripto para birimleri ile bireysel emeklilik fonu kurma girişimi şu sıralar en fazla ABD içerisinde kabul görmekte. Bunun sebebi ise bunların daha az masraflı ve daha fazla kazançlı oluşu.

Bankacılık sektörünün uzmanlarından birisi olan Bazza Jewell, konu hakkında şunları vurguluyor:

”Bireysel Emeklilik için Stellar Lumens gibi düşük ücretli kripto para birimlerine geçiş yapmak, kullanım kolaylığı sayesinde kabul oranını arttıracaktır. Düşük ücretler insanları daha fazla token almaya teşvik edecektir ve bunun yanı sıra bireysel emeklilik de kar getirmeye devam edecektir. Görünüşe göre bu durum iki taraf için de kazan-kazan durumundan ibaret.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment