Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Canaan, Madencilik Yapan Televizyondan Sonra Yeni Ürünler Tanıttı- Madencilik Yapan Isıtıcı ve 7nm’lik Çip

Bitcoin madencilik donanımı konusunda dünyanın en büyük ikinci üreticisi olan Canaan, yakın zamanda yapılan bir basın konferansında dört yeni ürün tanıtımı yaptı. Geçtiğimiz hafta içerisinde sizlerle paylaştığımız ve madencilik yapan televizyon ürününün yanı sıra firma, 7nm’lik çiplere sahip 30T Avalonminer A9 isimli bir ürün, bir Litecoin Avalonminer donanımı ve madencilik yapan ev tipi bir ısıtıcı tanıttı.

7nm’lik Çipe Sahip Ekipman, En Gözde Ürün Olarak Görülüyor

8 Ağustos tarihinde Hangzhou içerisinde  yapılan bir basın konferansında, Canaan Creative dünyanın ilk 7nm’lik madencilik ekipmanı olarak adlandırdığı donanımı tanıttı.

Firma yeni piyasaya sürülecek Avalonminer A9’un, 60w ile 70w/T gibi bir performansa sahip olmasının yanı sıra, saniyede ise 26.5 ile 30 terahash işlem kapasitesine sahip olduğu açıklandı.

Halka ilişkiler müdürü Jianan Yun Chi Songhua konu hakkında şunları ifade etti:

”7nm’lik çip, blockchain alanında küresel lider olarak bilinmekte. Dünyanın ilk seri üretime sahip 7nm’lik çipi Jianan’da doğdu, ki bu teknolojinin gücü ile ekibin kuvvetini ortaya koymakta. Bu çip endüstrinin en yüksek hesaplama yoğunluğuna sahip olmanın yanı sıra, daha düşük masraf ve daha fazla kapasite gibi seçenekler de sunuyor.”

Madencilik Ekipmanları Ev Aletlerine Karışmaya Başladı

Firma geçtiğimiz hafta içerisinde duyurduğu ve madencilik yapabilen televizyon olarak da bilinen Avaloninside isimli cihazın yanı sıra, madencilik yapan bir ev ısıtıcısı üreteceğini de duyurdu. Şu an için bu cihaz hakkında net herhangi bir bilgi paylaşılmadı.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment