Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin İstikrarını Korurken Ethereum ve XRP Rekabeti Devam Ediyor

(11 Şubat 2019) Kripto para piyasasının bugünkü durumuna baktığımızda piyasadaki pek çok koinin kısmen istikrarlı bir şekilde ilerlediğini görüyoruz.

Bitcoin, Litecoin, EOS gibi koinler geçtiğimiz güne kıyasla küçük çaplı yükselişler yaşamışken Ethereum ve XRP gibi koinler arasındaki rekabetin git gide kızıştığını söyleyebiliriz.

Bitcoin

Piyasanın en büyük koini olan Bitcoin, geçtiğimiz 24 saatlik zaman dilimi içerisinde yüzde 0.02 gibi bir artış yaşadı.

An itibariyle 3 bin 650 dolar seviyesinde seyreden Bitcoin’in, geçtiğimiz güne kıyasla pek bir değişim göstermediğini söyleyebiliriz.

Bitcoin’in yine son 24 saatlik zaman dilimi içerisindeki ticaret hacmine baktığımızda 6 milyar 250 milyon dolarlık bir meblağ görüyoruz. Bitcoin ayrıca an itibariyle 64 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip.

Ethereum

Kısmen durgun bir şekilde ilerleyen kripto para piyasasındaki en hareketli koinlerden birinin Ethereum olduğunu söyleyebiliriz.

Ethereum geçtiğimiz 24 saat içerisinde yüzde 2.74 oranında artış yaşadı ve 120 dolar seviyesine ulaştı. Ethereum’un fiyat bazında her ne kadar pek büyük bir artış yaşamamış olsa da rakibi XRP’yi geçmeyi başardı.

Ethereum’un son 24 saat içerisindeki ticaret hacmi 3 milyar 100 milyon dolar seviyesinde seyrediyor. An itibariyle Bitcoin’in ardından piyasanın en büyük koini olan Ethereum ayrıca 12.6 milyar dolarlık piyasa değerine sahip.

XRP

Ethereum’a karşı verdiği ikincilik mücadelesini sürdüren XRP, an itibariyle üçüncülük pozisyonunda ilerliyor.

XRP geçtiğimiz 24 saat içerisinde yüzde 0.14 oranında düşüş yaşadı ve fiyat olarak 0.30 dolar seviyesine geriledi.

XRP’nin son 24 saat içerisindeki ticaret hacminin 476 milyon dolar seviyesinde olduğunu ve Ethereum’a kıyasla epey geri kaldığını görüyoruz.

Bu iki koinin piyasa değerlerine baktığımızda ise rekabetin iyice kızıştığını görebiliriz. Ethereum 12.6 milyar dolarlık piyasa değeriyle ikinciliği üstlenirken XRP 12.5 milyar dolarlık piyasa değeriyle hemen arkadan geliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment