Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Jack: Bitcoin Yıl Sonunda Güçlü Bir Ralli Görebilir

Analist Bitcoin Jack, Bitcoin analizlerini tamamladığını ve Bitcoin fiyatının yükselmeye başlayacağını iddia etti. 2017 yılında Bitcoin’de görülen güçlü ralliye atıfta bulunan analist, 2020’nin son çeyreğinde de benzer bir yükseliş yaşanacağını tahmin ettiğini dile getirdi.

Popüler trader ve analist Bitcoin Jack, 25 Ekim’de Bitcoin ile ilgili bazı yorumlar paylaştı. Kısa vadede yüksek fiyat hareketliliklerinin görüleceğini öne süren Jack, orta ve uzun vadede Bitcoin’in bullish olduğunu belirtti.

https://twitter.com/BTC_JackSparrow/status/1320177791703388160

 

Pump and dump geliyor

Ünlü analist, Twitter’da paylaştığı Bitcoin yorumunda kısa vadede yüksek volatilite beklediğini, uzun vadede yükseliş sinyallerinin bulunduğunu paylaştı. Analiste göre, 4. çeyrek ve 2021’in başlarında %50 pump + %30 dump olmak üzere yüksek volatilite görülecek. Bu volatilite, Jack’in yorumunlarında “swing trade cenneti” olarak ifade ediliyor.

Vadeli işlemlerde güçlü fiyat hareketleri bekleniyor

Analist, 25 Ekim tarihli Bitcoin yorumuyla birlikte CME Bitcoin Ekim ayı sözleşmelerinin ardından da volatilite görülebileceğini paylaştı. Ay biterken yaklaşık 500 milyon dolar değerindeki Bitcoin’in işlem görmesi için hala 5 günü olduğunu vurguladı. Bu nedenle Bitcoin Jack’e göre ay sonunda yüksek fiyat hareketliliği görülmesi ihtimali oldukça yüksek.

bitcoin-jack

Son olarak Jack, Bitcoin fiyatıyla ilgili Twitter’da bir paylaşım daha yaptı. Analist, Bitcoin fiyatının yükselişine vurgu yaparak Bitcoin yatırımcılarının sessizliğine şaşırdığını şu şekilde dile getirdi:

“Bitcoin 13 bin dolar seviyesinde ve Twitter hayalet kasaba gibi, çok ilginç” 

Bitcoin fiyatı için genel tahminler olumlu

Bitcoinist’in aktardığı analize göre, Dow Jones ve S&P500 endeksinde görülen güçlü bir düşüşün etkisiyle Bitcoin de hafif bir gerileme yaşadı. Yorumlara göre, ABD borsalarında görülen gerileme bazı uzmanlar için endişe verici olsa da çoğu analist piyasada bullish sinyallerin görüldüğüne inanıyor. Bitcoin, son birkaç hafta içerisinde PayPal haber akışının da etkisiyle yükselme yaşamıştı. 10.200 dolar seviyesinden 13.350 dolara kadar çıkan BTC, şu anda CoinGecko verilerine göre 13.081 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!